BrystkræftforeningenForsideBrystkræftforeningenPressekontakt og nyhedsarkivBrystkræftforeningenKalenderBrystkræftforeningenWebshopBrystkræftforeningenMagasinet BrystkræftBrystkræftforeningenMedlemmerBrystkræftforeningenStøt osBrystkræftforeningenKontaktBrystkræftforeningenNyttige linksBrystkræftforeningenSøg
BrystkræftforeningenBrystkræftforeningen
StøtBliv medlem
LIVSKRAFT afholder Camp Unite for unge

LIVSKRAFT afholder Camp Unite for unge

19. okt 2021

Campen for unge, som har mistet en forælder til kræft, finder sted fra 11 - 14. november 2021 i Ribe. Det er gratis at deltage

Camp Unite er for unge mellem 12 og 17 år, som har mistet en (eller begge) forældre på grund af kræft for mellem 6 måneder og 3 år siden.

Camp Unite er inspireret af modellen Terapeutisk Rekreation, hvis overordnede mål er at øge den unges trivsel samt give strategier til at håndtere sorg og reducere stress.

Campen vil sætte fokus på den unges eget liv og behov for at leve et almindeligt teenageliv på trods af tabet.

Målet med campen er gennem Terapeutisk Rekreation at skabe et unikt socialt fælleskab med jævnaldrende i samme situation.

Deltagerne vilpå campen komme igennem en bred palette af kreative og fysiske udfordringer – klatring, musik, krea og lignende aktiviteter, der alle varetages af trænede frivillige. Derudover vil der være forskellige aktiviteter, som sætter tabet af den unges forælder i et nyt perspektiv samt hyggelige aftenarrangementer.

En samtalefacilitator fra Kræftens Bekæmpelses OmSorg-afdeling samt uddannede musikterapeuter og assisterende musikterapi-studerende fra Aalborg Universitet deltager. Disse samarbejdspartnerne har flere års erfaring i at arbejde med børn og unge berørt af alvorlige sygdomme, og har således de rette forudsætninger for at støtte op om de unge deltagere samt give dem nogle værktøjer og tankemåder, som også kan bruges efter campen.

Deltagerinformation og tilmelding
Læs mere om campen her: http://www.livskraftcenter.dk/camp_unite

Familien kan tilkendegive den unges interesse i at deltage nederst på følgende side: http://www.livskraftcenter.dk/tilkendegivelse_camp_unite#9232.

Når familien har udfyldt linket, tager LIVSKRAFT kontakt til den angivne kontaktperson i familien.

Er den unge nysgerrig på at deltage i campen, men endnu ikke helt sikker på sin beslutning, kan familien rette henvendelse til rasmus@livskraftcenter.dk eller 93 95 88 68.

Tilmeldingen foregår efter først-til-mølle-princippet.

close
Søg på dette site