BrystkræftforeningenForsideBrystkræftforeningenPressekontakt og nyhedsarkivBrystkræftforeningenKalenderBrystkræftforeningenWebshopBrystkræftforeningenMagasinet BrystkræftBrystkræftforeningenMedlemmerBrystkræftforeningenStøt osBrystkræftforeningenKontaktBrystkræftforeningenNyttige linksBrystkræftforeningenSøg
BrystkræftforeningenBrystkræftforeningen
StøtBliv medlem

Om Brystkræftforeningen

Der er mere end 70.000 personer i Danmark med en brystkræftdiagnose. Hvert år får ca. 5.000 kvinder og 45 mænd diagnosen og 1200 brystkræftramte får tilbagefald (metastaserende brystkræft).

Brystkræftforeningen blev stiftet i 1999 og er en selvstændig landsdækkende forening (NGO), der siden 1999 har arbejdet for, at brystkræftramte i Danmark kan få en hurtig og præcis diagnostik, en specialiseret behandling og en effektiv genoptræning.

Gennem de sidste 25 år har foreningen udviklet sig til at være en kraftfuld organisation, der bliver inddraget og lyttet til, når brystkræft er på dagsordenen i sundhedsvæsenet.

Vi er opmærksomme på de udfordringer brystkræftramte i Danmark møder i deres dagligdag, herunder i forbindelse med tilbagevenden til arbejdsmarkedet efter diagnostik og behandling.

Navn
Foreningens primære navn er Brystkræftforeningen og det engelske navn er Danish Breast Cancer Organisation. Navnet Dansk Brystkræft Organisation (DBO), er foreningens sekundære navn.

Medlemmer
Alle, der har interesse i at støtte brystkræftsagen kan være medlemmer. Du kan melde dig ind her.

Derudover har vi støttemedlemmer - i form af virksomheder, der kan tegne et støttemedlemsskab - se hvordan her.

Se vores virksomhedsmedlemmer her.

Organisation

Brystkræftforeningen har 9 lokalkredse i landet. De varetager den daglige kontakt til medlemmer i deres område.

Lokalkredsene ledes af frivillige ildsjæle, der enten har eller har haft brystkræft. Lokalkredsene arrangerer foredrag, sammenkomster, udflugter og andet for de lokale medlemmer af Brystkræftforeningen.

Vi oplever, at vores indsats har en effekt og at der er interesse for de medlemsrettede aktiviteter, vi gennemfører hvert år. Fx er der stor tilgang til vores medlemsmøder om senfølger efter behandling for brystkræft, metastaserende brystkræft (tilbagefald) og til vores årsmøde og generalforsamling.

Vision og mission
I kolonnen til højre kan du under dokumenter læse om foreningens mission og værdigrundlag, vores mærkesager og finde vores vedtægter.

Bestyrelse
Du kan møde foreningens bestyrelse her

Økonomi - regnskab
Brystkræftforeningen finansieres af medlemskontingenter, sponsorater og donationer og indimellem arvemidler - se hvordan du kan donere her

Vores årsregnskab findes under dokumenter - her.

 

 

 

Magasinet Brystkræft og Brystkræftforeningens nyhedsbrev

Brystkræftforeningen publicerer et nyhedsbrev 11 gange om året, som bliver sendt direkte til medlemmernes indbakke, hvis de har opgivet deres mailadresse.

Se nyhedsbrevet i Biblioteket

Magasinet Brystkræft udsendes 3 gange om året til alle medlemmer og kan desuden læses og downloades her.


 

Databeskyttelse

Læs here om databeskyttelse hos Brystkræftforeningen.

Tilmeld dig Brystkræftforeningens Nyhedsbrev

Brystkræftforeningen udgiver et nyhedsbrev 11 gange om året direkte i din indbakke.

Du kan tillmelde dig nyhedsbrevet her

close
Søg på dette site