BrystkræftforeningenForsideBrystkræftforeningenPressekontakt og nyhedsarkivBrystkræftforeningenKalenderBrystkræftforeningenWebshopBrystkræftforeningenMagasinet BrystkræftBrystkræftforeningenMedlemmerBrystkræftforeningenStøt osBrystkræftforeningenKontaktBrystkræftforeningenNyttige linksBrystkræftforeningenSøg
BrystkræftforeningenBrystkræftforeningen
StøtBliv medlem

Velkommen til Kreds Hovedstaden

Lyserød Lørdag d. 7/10 - 2023 på Farum Bytorv 

 

Lene Knudsen og Lise Hansen, kreds Hovedstaden og Mette Bleeg, MBC gruppen, deltog fra Brystkræftforeningen. Vi var der bl.a. sammen med Nancy Friis Jensen, som i 2006 oprettede Operation Hjertepude, et projekt, som også støttes af Brystkræftforeningen, og som utallige brystkræftopererede kvinder har haft glæde og nytte af. Også i år var det ildsjælen Laura Kamis Wrang, der stod bag planlægningen af endnu en succesfuld Lyserød Lørdag på Farum Bytorv, hvor vi deltog for 3. gang, og hvor vi får talt med mange interesserede forbipasserende, der meget gerne vil høre om Brystkræftforeningens arbejde, se på diverse relevante materialer, vi har med til udlevering og ikke mindst er der stor interesse for at undersøge knudebrysterne, hvor der skal findes 5 knuder, hvilket de færreste kan. Absolut en dag hvor vi med glæde deltager.

 

Tidligere aktiviteter og arrangementer

Lægedage 2021

Sammen med KB's patientforeninger har DBO(v/Bente, Lene, Lis og Lise)i uge 46 deltaget i Lægedage i Bella Center.

Lægedage afholdes hvert år i Bella Center i uge 46 for de praktiserende læger samt for praksispersonale.

Årets tema var: 'Almen praksis som en helhed - som team kan vi løfte mere. Det gør en forskel, at vi kender hinanden og hinandens styrker.''

Markedsplads i Herlev

Torsdag den 28. oktober i Knæk Cancer ugen holdt Kræftrådgivningen, Herlev åbent hus med en ‘markedsplads’, hvor patienter og pårørende kunne få information om efterårets aktiviteter, og rådgivningsleder Peter Genter bød de fremmødte velkommen
- og DBO-kreds Hovedstaden havde en stand sammen med patientforeningerne Propa og KIU

YOGA i Herlev i September

Den 13. september kunne DBO-kreds Hovedstaden atter holde et arrangement for bc-kvinder i Kræftens Bekæmpelses fine hus i Herlev.
Vi havde inviteret den superdygtige og meget empatiske yogalærer Charlotte Nielsen. Charlotte, der også er fysioterapeut, har mange års erfaring med at undervise nuværende og tidligere kræftpatienter, og vi nød godt af hendes store viden og kompetente vejledning, hvor hun kom rundt til hver enkelt undervejs i løbet af undervisningen. Hun lagde stor vægt på, at vi fik bevægelse i bindevævet, som hun er specialist i, og der var også focus på bl.a åndedrættet og lymfesystemet (Kirsten Tørleff liggende).

Undervisningen foregik i en meget rolig, nænsom og mindfull atmosfære, så alle deltagerne havde en skøn oplevelse.

Efterfølgende var der tid til en god snak. Bl.a var der stor interesse for netop bevægelse af lymfesystemet, og også for funktionel medicin - områder, der sagtens kunne tages op på kommende arrangementer.

Ladywalk 31. maj 2021

Godt igen at mødes til fornøjeligt samvær og indtagelse af sandwich i Bentes Have, traske Ladywalk ved Ama’r Strand - og planlægge efterårets aktiviteter i DBO-kreds Hovedstaden.

Go’sommer og på gensyn i september

Kredse

Mød os på Facebook

Netværksgruppe for brystkræftramte hver anden torsdag 16-17.30

Kræftrådgivningen i Herlev, Borgmester Ib Juuls Vej 2, 2730 Herlev inviterer brystkræftramte kvinder til at mødes hver anden torsdag

Kræftrådgivningen skriver: ‘Mødestedet er et fællesskab, hvor I sammen deler hinandens historier og udfordringer.

Det kræver ikke tilmelding at deltage, du er meget velkommen de dage du kan og vil – vi starter præcis kl. 16, så husk at komme i god tid’.

close
Søg på dette site