BrystkræftforeningenForsideBrystkræftforeningenPressekontakt og nyhedsarkivBrystkræftforeningenKalenderBrystkræftforeningenWebshopBrystkræftforeningenMagasinet BrystkræftBrystkræftforeningenMedlemmerBrystkræftforeningenStøt osBrystkræftforeningenKontaktBrystkræftforeningenNyttige linksBrystkræftforeningenSøg
BrystkræftforeningenBrystkræftforeningen
StøtBliv medlem

Kreds Nordjylland

Velkommen til Brystkræftforeningen Kreds Nordjylland. - et mødested for dig der har eller har haft Brystkræft. Her står du aldrig alene.

Vi afholder lokale medlemsarrangementer og netværkscafe. I samværet er der plads til både glæde og latter, alvor og bekymring.

Kom endelig "frit frem" hvis du har ønsker eller ideer til lokale aktiviteter.

Vi mødes i netværkscafe, den 1. mandag i lige måneder fra kl. 17-19 (3/6, 5/8, 7/10, 2/12, 3/2-25, og 7/4-25, i Kræftens Bekæmpelses lokaler i Aalborg, Steenstrupvej 1, 9000 Aalborg. Ingen tilmelding - du møder bare op. Vi håber på at se dig!

Følg med her og kig endelig også forbi https://brystkraeftforeningen.dk/ for medlemskab af foreningen og for evt. donationer og støtte.

 

Afholdte arrangementer i Kreds Nordjylland i 2023

Vi har i 2023 haft mange hyggelige aktiviteter i Brystkræftforeningen i Nordjylland. Her er et lille udpluk af efterårets arrangementer:

  • I september arrangerede vi Naturvandring i Tranum, Hygge & Wellness i Frederikshavn og åben MBC Cafe i Aalborg
  • I oktober havde foreningens medlemmer mulighed for at prøve en gratis NADA behandling,
  • I november mødtes vi til ”Hygge og fællesskab i Frederikshavn”, SPA-Dag på Hotel Viking i Sæby og ”Kreativt værksted med og Julehygge” I Aalborg

Kommende arrangementer annonceres via vores lokale nyhedsbrev, på vores Facebookside https://www.facebook.com/ og på Brystkræftforeningens kalender https://brystkraeftforeningen.dk/kalender

Sensommer tur til Fosdalen

Søndag 3. September 2023
kl 13.00 til 16.00
Vestkystvejen 31
9460 Brovst

Vi mødes på et lille husmandssted nedenfor bakkerne.

Du er velkommen til at tage en ven eller pårørende med.

Vandreruten i Fosdalen udgår fra rastepladsen ved Lerup Kirke. Vi følger den røde rute i Fosdalen fra top til bund gennem eventyrlignende skove med gamle krogede træer og små vandløb.

Ruten er 2,5 km. lang og turen tager en ca. time. Den anses generelt for at være en let rute, hvor der er anlagt træbroer og trapper, for at gøre ruten nemmere at udføre.

Efter den fælles tur er der kaffe og kage. Du kan også tage madpakke med. Og har man derefter lyst til flere udfordringer er der mange smukke vandre-ruter i området. Er fysikken ikke til travetur kan man bare blive på vores mødested og drikke kaffe og nyde den dejlige natur.

 

Har du ondt i fødderne?

Onsdag 2. August
kl 15.00 til 17.00
Sofievej 232
9000 Aalborg

Har du lyst til at prøve vibrationsbehandling eller infrarød sauna ?
Kom og hyg dig i nogle timer i godt selskab med andre kvinder der også er ramt af brystkræft. Der serveres kaffe/the og hjemmebagt kage.
Arrangemetet er gratis, men der er begrænset deltagerantal.

Yoga for brystkræftramte & Viden om brystkræft

Søndag 14. Maj 2023
kl 10.00 til 15.00
Kræftens Bekæmpelse i Aalborg,
Steenstrupvej 1
9000 Aalborg.

Yoga for brystkræftramte: Yoga kan give mere ro, overskud og nærvær. Øvelserne kan have en positiv effekt på søvnproblemer og på den særlige træthed, fatigue, som mange kræftramte oplever. Flere undersøgelser blandt brystkræftpatienter peger på, at yoga kan have en positiv effekt på kroniske smerter, der skyldes behandlingen eller sygdommen.

Oplever du (ligesom de fleste andre kvinder der er ramt af brystkræft) træthed, fysiske og/eller psykiske udfordringer, så har du nu mulighed for at afprøve hvad yoga kan tilbyde dig.

Lisa Næblerød har siden 2012undervist i aktiv hensyntagende yoga for nuværende og tidligere kræftramte. Øvelserne er tilpasset, så alle kan være med. Læs mere om Lisa Næblerød her.

Viden om brystkræft: Brystkræft kan være en skræmmende diagnose med mange usikkerheder. En grundlæggende viden om brystkræft, og de mange muligheder der er for behandling, kan bidrage til at skabe tryghed i forhold til sygdommen.

Ledende overlæge og onkolog Charlotte Birkmose Rotbøl fra Aalborg Universitetshospital vil fortælle hvad brystkræft er og hvordan den behandles. Der vil efterfølgende vil være mulighed for stille spørgsmål.

Program:
Kl. 9.45 : Velkommen
Kl. 10.00: Perspektiver i udredning og behandling af brystkræft.
v/Overlæge Charlotte Birkmose Rotbøl
Kl. 11.30: Frokost
Kl. 12.30: Yoga for brystkræftramte.
v/ Lisa Næblerød
Kl. 14.30: Kaffe
-
Tilmelding:
Via e-mail til tisi@brystkraeft.dk, samtidig betales deltagergebyret på 75 Kr. via MobilePay 50808880
-
Tilmeldingsfrist:
7. Maj 2023 - 16:00

 

Driller dine led og muskler dig? Eller trænger du bare til lidt forkælelse?

Torsdag 8. Juni 2023
kl 15.00 - 17.00
Sofievej 232
9000 Aalborg

Kom og hyg dig i nogle timer i godt selskab med andre kvinder, der er ramt af brystkræft
og få en infrarød sauna behandling.

Infrarød varme øger blodgennemstrømningen i kroppen, den milde behagelige varme fra den infrarøde varme kan bidrage til:
•Lindring af muskelsmerter
•Lindring af stivhed i led
•Smertebehandling
•Forbedret blodkredsløb

Prisen er 25 kr. som dækker behandling, lækre økologiske smoothies, kaffe/the, masser af vand og godt selskab
Stærkt begrænset deltagerantal, så det er først til mølle….

 

close
Søg på dette site