BrystkræftforeningenForsideBrystkræftforeningenPressekontakt og nyhedsarkivBrystkræftforeningenKalenderBrystkræftforeningenWebshopBrystkræftforeningenMagasinet BrystkræftBrystkræftforeningenMedlemmerBrystkræftforeningenStøt osBrystkræftforeningenKontaktBrystkræftforeningenNyttige linksBrystkræftforeningenSøg
BrystkræftforeningenBrystkræftforeningen
StøtBliv medlem

Program for efteråret 2024

Efterårets program

Nu er det muligt at se Kreds Trekantområdets program for efteråret.

Du finder alt om arrangementerne nede på denne side.

I ønskes alle en dejlig sommer.

Frem og tilbage til arrangementer

Busruten er nedlagt, bilen er ikke hjemme, toget er aflyst, jeg er ikke så glad for at køre om aftenen - der er mange grunde til, at man ikke tilmelder sig, derfor vil vi prøve at koordinere kørsel til arrangementer.

Ved arrangementer uden for Vejle, vil der være gode muligheder for samkørsel, og vi vil forsøge at koordinere til øvrige arrangementer, når vi kender deltagerkredsen. Gevinsten er at det er rart at følges, det er godt for klimaet og flere får mulighed for at deltage uden for eget lokalområdet ☀🌼.

På gensyn - mange hilsner styregruppen

Donation fra Festivalfonden - Jelling Festival

Vi kan i dag fortælle den gode nyhed, at vi i Brystkræftforeningen - Lokalkreds Trekantområdet har søgt og fået bevilget 20.000 kr fra Festivalfonden, Jelling Musikfestival.

Midlerne er søgt til et specifikt foredrag/oplæg om livet med brystkræft/kræft, og vi prioriterer at kunne indgå en aftale Jeanette Varberg, Museumsinspektør, debattør og foredragsholder. Det er dog ikke været muligt at planlægge arrangementet i indeværende år

Vi håber, det kan lade sig gøre i foråret 2025. Festivalfonden har godkendt, at midlerne kan overføres og benyttes i foråret 2025.

STOR TAK til Festivalfonden, vi ser frem til at bruge midlerne til et spændende arrangement for medlemmerne af Brystkræftforeningen, Kreds Trekantområdet. Det ville ikke økonomisk have været muligt uden denne bevilling.

Styregruppen

Brystkræftforeningen - Lokalkreds Trekantområdet

 

 

 

 

Her på siden kan du læse om sidste nyheder og kommende arrangementer i din lokalkreds.

Det er også muligt at læse om arrangementer i Magasinet Brystkræft, i nyhedsbrevet fra Brystkræftforeningen og kreds Trekantområdet samt på Facebook.

Du er meget velkommen til at bidrage med gode ideer og forslag til arrangementer og aktiviteter.

Du kan kontakte en af os fra den lokale styregruppe, hvis du vil høre mere om arbejdet i Brystkræftforeningen og kredsen - send os en mail til: dbotrekantomraadet@brystkraeft.dk eller find øvrige kontaktoplysninger på hjemmesiden.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Følg med her på hjemmesiden https://brystkraeft.dk/kredse/trekantomraadet eller på Facebook DBO-kreds Trekantområdet.

Styregruppen i Lokalkreds Trekantområdet består af:

Kredse

Mød os på Facebook

close
Søg på dette site