BrystkræftforeningenForsidenBrystkræftforeningenKalenderBrystkræftforeningenMagasinet BrystkræftBrystkræftforeningenMedlemmerBrystkræftforeningenStøt BrystkræftforeningenBrystkræftforeningenKontaktBrystkræftforeningenNyttige linksBrystkræftforeningenSøg
BrystkræftforeningenBrystkræftforeningen
StøtBliv medlem

Brystkræftforeningens medlemsmagasin 'Brystkræft' udkommer 3 gange om året

Brystkræftforeningens medlemsmagasin er et trykt blad, der bliver sendt ud til alle medlemmer i februar, juni og slutningen af oktober.

Bladet har gennem alle de år, Brystkræftforeningen har eksisteret, været et tilbud til medlemmerne, som behandler emner, der er relevante for brystkræftramte og som informerer om vores arrangementer og øvrige aktiviteter. Derudover portrætterer vi brystkræftramte kvinder og mænd.

Medlemsbladet bliver desuden sendt til ambulatorier på de hospitaler i Danmark, som behandler brystkræftramte. Her kan man læse bladet i venteværelset og/eller tage det med hjem og på den måde få information om Brystkræftforeningens arbejde.

Du er meget velkommen til at bidrage med gode ideer til emner eller ris og ros til Brystkræft - send en mail til kontakt@brystkraeft.dk, og vi vender tilbage.

Vi optager kun uopfordrede indlæg m.m. efter aftale med redaktionen.

Brystkræft skal være interessant og læseværdigt for alle vores medlemmer og spænder derfor over en lang række områder fra artikler om forskning, ny viden på brystkræftområdet, sundhedspolitik, personlige skildringer, og hvad der sker i Brystkræftforeningen. I nr. 69 kan du læse om vores årsmøde, styrketræning, frygt for tilbagefald, senfølger og meget mere.

God læselyst!

Journalist og grafiker på Magasinet Brystkræft

Bladudvalg Brystkræft

  • Anja Skjoldborg Hansen (Formand, Ansvarshavende)
  • Birgit Arentoft (Bestyrelsesmedlem)
  • Camilla Sander (Næstformand)
  • Charlotte Holst (Journalist of redaktør af Brystkræft)
  • Michelle Farrington (Art Director (AD))
  • Randi Krogsgaard (Sekretariatsleder)
Næste nummer af Brystkræft udkommer i oktober 2023

Deadline for indlevering af materiale er 9. august 2023

close
Søg på dette site