BrystkræftforeningenForsideBrystkræftforeningenPressekontakt og nyhedsarkivBrystkræftforeningenKalenderBrystkræftforeningenWebshopBrystkræftforeningenMagasinet BrystkræftBrystkræftforeningenMedlemmerBrystkræftforeningenStøt osBrystkræftforeningenKontaktBrystkræftforeningenNyttige linksBrystkræftforeningenSøg
BrystkræftforeningenBrystkræftforeningen
StøtBliv medlem

Brystkræftforeningens medlemsmagasin 'Brystkræft' udkommer 3 gange om året

Brystkræftforeningens medlemsmagasin er et trykt blad, der bliver sendt ud til alle medlemmer i februar, juni og slutningen af oktober.

Bladet har gennem alle de år, Brystkræftforeningen har eksisteret, været et tilbud til medlemmerne, som behandler emner, der er relevante for brystkræftramte og som informerer om vores arrangementer og øvrige aktiviteter. Derudover portrætterer vi brystkræftramte kvinder og mænd.

Medlemsbladet bliver desuden sendt til ambulatorier på de hospitaler i Danmark, som behandler brystkræftramte. Her kan man læse bladet i venteværelset og/eller tage det med hjem og på den måde få information om Brystkræftforeningens arbejde.

Du er meget velkommen til at bidrage med gode ideer til emner eller ris og ros til Brystkræft - send en mail til kontakt@brystkraeft.dk, og vi vender tilbage.

Vi optager kun uopfordrede indlæg m.m. efter aftale med redaktionen.

Så er det nyeste nummer - 71 - af Brystkræft udkommet. Og der er masser af læsestof, som spænder fra artiklen om Lula, som fik konstateret forstadier til brystkræft, blev opereret og havnede i et 'ingenmandsland' fordi hun ikke har kræft. Læs også om, hvad en god arbejdsgiver kan betyde, når man har metastaserende brystkræft, om tatoverede brystvorter, tæt brystvæv og kræftpakker med mere.

 

Journalist og grafiker på Magasinet Brystkræft

Bladudvalg Brystkræft

  • Anja Skjoldborg Hansen (Formand, Ansvarshavende)
  • Birgit Arentoft (Bestyrelsesmedlem)
  • Hanne Heiberg (Næstformand)
  • Charlotte Holst (Journalist of redaktør af Brystkræft)
  • Michelle Farrington (Art Director (AD))
  • Randi Krogsgaard (Sekretariatsleder)
Næste nummer af Brystkræft udkommer i Juni 2024

Deadline for indlevering af materiale er 22. marts 2024

close
Søg på dette site