BrystkræftforeningenForsideBrystkræftforeningenPressekontakt og nyhedsarkivBrystkræftforeningenKalenderBrystkræftforeningenWebshopBrystkræftforeningenMagasinet BrystkræftBrystkræftforeningenMedlemmerBrystkræftforeningenStøt osBrystkræftforeningenKontaktBrystkræftforeningenNyttige linksBrystkræftforeningenSøg
BrystkræftforeningenBrystkræftforeningen
StøtBliv medlem

Her kan du melde dig ind i Brystkræftforeningen som almindeligt medlem

For at blive medlem af Brystkræftforeningen SKAL du bruge formularen her på siden. (klik på overskriften og en formular kommer frem)

Du betaler det første kontingent på kr. 300 ved at vælge betalingsform nederst i formularen - Dankort eller faktura (vælger du faktura betaler du først når du har modtaget faktura på mail)

Når formularen er udfyldt trykker du tilmeld, og du kan betale hvis du har valgt Dankortbetaling.

Du vil modtage en bekræftelse på mail efterfølgende.

DU BLIVER IKKE REGISTRERET UDEN E-MAIL OG UDEN VALG AF BETALINGSFORM - DET SAMME GÆLDER HVIS DU BETALER DIREKTE IND PÅ VORES KONTO!

Hvad får jeg som medlem af Brystkræftforeningen?

Som medlem af Brystkræftforeningen bliver du del af et fællesskab og en organisation, der arbejder for at sikre de bedste vilkår for brystkræftramte i forhold til diagnose og behandling, rehabilitering, behandling af senfølger mv.. Har du en genmutation med øget risiko for brystkræft eller har fået konstateret forstadier til brystkræft, kan du via os være med til at øge viden på området og hjælpe andre i samme situation.

Alle medlemmer har mulighed for at få vores magasin Brystkræft, der udkommer tre gange om året og Brystkræftforeningens nyhedsbrev, der udsendes 11 gange om året på e-mail.

Derudover har vi tilbud om seminarer for brystkræftramte og afholder årsmøde til favorable priser for medlemmer.

Brystkræftforeningen har flere samarbejdspartnere, som tilbyder bl.a. advokatbistand, fysioterapi, psykologhjælp mv. Som medlem af foreningen har du mulighed for at få rabat på behandling, en indledende samtale uden beregning og lignende. På din profilside finder du vores samarbejdspartneres tilbud samt deres kontaktinformationer.

Vi har kredse 9 steder i Danmark, som medlem af Brystkræftforeningen kan du blive del af en kreds. Læs mere om vores kredse her.

Medlemsgebyret er 300 kr. om året.

Du kan melde dig ind i Brystkræftforeningen ved at følge linket i overskriften og udfylde bruge blanketten - ved indmeldelse får du log-in til din egen medlemsside, hvor du kan opdatere dine kontaktinformationer.

 

Læs mere i Brystkræftforeningens præsentationsfoldere

Medlemskab af Brystkræftforeningen

Brystkræftforeningen har to typer medlemskaber:

  1. Medlemskab for alle privatpersoner, som er interesserede i at støtte personer med brystkræft eller forstadier til brystkræft og genmutation, der giver forhøjet risiko for brystkræft,
  2. Støttemedlemskab for virksomheder, der ønsker at supportere Brystkræftforeningens arbejde (firmamedlemskab)

 

Har du slettet din aktiveringsmail eller glemt din adgangskode?

Tast dit brugernavn - din e-mailadresse og klik på 'Jeg har glemt adgangskoden'.

Opret herefter en adgangskode og log ind på din profil.

Ønsker du at melde dig ud af Brystkræftforeningen?

Send en mail til kontakt@brystkraeft.dk

close
Søg på dette site