BrystkræftforeningenForsidenBrystkræftforeningenKalenderBrystkræftforeningenMagasinet BrystkræftBrystkræftforeningenMedlemmerBrystkræftforeningenStøt BrystkræftforeningenBrystkræftforeningenKontaktBrystkræftforeningenNyttige linksBrystkræftforeningenSøg
BrystkræftforeningenBrystkræftforeningen
StøtBliv medlem

Her kan du melde dig ind i Dansk brystkræft Organisation som almindeligt medlem

For at blive medlem af Dansk Brystkræft Organisation SKAL du bruge formularen her på siden. (klik på overskriften og en formular kommer frem)

Du betaler det første kontingent på kr. 250 ved at vælge betalingsform nederst i formularen - Dankort eller faktura (vælger du faktura betaler du først når du har modtaget faktura på mail)

Når formularen er udfyldt trykker du tilmeld, og du kan betale hvis du har valgt Dankortbetaling.

Du vil modtage en bekræftelse på mail efterfølgende.

DU BLIVER IKKE REGISTRERET UDEN E-MAIL OG UDEN VALG AF BETALINGSFORM - DET SAMME GÆLDER HVIS DU BETALER DIREKTE IND PÅ VORES KONTO!

Hvad får jeg som medlem af Dansk Brystkræft Organisation?

Som medlem af Dansk Brystkræft Organisation bliver du del af et fællesskab og en organisation, der arbejder for at sikre de bedste vilkår for brystkræftramte i forhold til diagnose og behandling, rehabilitering, behandling af senfølger mv.. Har du en genmutation med øget risiko for brystkræft, kan du via os være med til at øge viden på området og hjælpe andre i samme situation.

Alle medlemmer får vores publikationer DBObladet, der udkommer tre gange om året og DBOnyt, der udsendes en gang om måneden på e-mail.

Derudover kan du deltage vores seminarer og årsmøde til favorable priser for medlemmer.

DBO har flere samarbejdspartnere, som tilbyder bl.a. advokatbistand, fysioterapi, psykologhjælp mv. Som medlem af DBO har du mulighed for at få rabat på behandling, en indledende samtale uden beregning og lignende. På din profilside finder du vores samarbejdspartneres tilbud samt deres kontaktinformationer.

Vi har kredse 8 steder i Danmark, som medlem af Dansk Brystkræft Organisation kan du blive del af en kreds. Læs mere om vores kredse her.

Medlemsgebyret er 250 kr. om året.

Du kan indmelde dig i DBO ved at følge linket i overskriften og udfylde bruge blanketten - ved indmeldelse får du log-in til din egen medlemsside, hvor du kan opdatere dine kontaktinformationer.

 

Læs mere i DBO’s præsentationsfoldere

Medlemskab af Brystkræftforeningen

Brystkrlftforeningen har to typer medlemskaber:

  1. Medlemskab for brystkræftramte eller personer, der har fået påvist en genmutation, der giver øget risiko for at udvikle brystkræft (almindeligt medlemskab)
  2. Støttemedlemskab for virksomheder, der ønsker at supportere Brystkræftforeningens arbejde (firmamedlemskab)

 

Har du slettet din aktiveringsmail eller glemt din adgangskode?

Tast dit brugernavn - din e-mailadresse og klik på 'Jeg har glemt adgangskoden'.

Opret herefter en adgangskode og log ind på din profil.

Ønsker du at melde dig ud af DBO?

Send en mail til dbo@brystkraeft.dk

close
Søg på dette site