BrystkræftforeningenForsideBrystkræftforeningenKalenderBrystkræftforeningenWebshopBrystkræftforeningenMagasinet BrystkræftBrystkræftforeningenMedlemmerBrystkræftforeningenStøt osBrystkræftforeningenKontaktBrystkræftforeningenNyttige linksBrystkræftforeningenSøg
BrystkræftforeningenBrystkræftforeningen
StøtBliv medlem
Ramt på seksualitet efter diagnosen brystkræft?

Ramt på seksualitet efter diagnosen brystkræft?

Arrangement

Ved DBO-kreds Hovedstaden og Senfølgerforeningen

Hvornår

15. nov 2022 18:30 - 20:30

Lokation

Props & Pearls
Nikolaj Plads 23,
1067 - København K

Organisator

DBOkreds-Hovedstaden og Senfølgerforeningen

DBO-kreds Hovedstaden og Senfølgerforeningen har inviteret Luise Sinding Nygaard, sygeplejerske i Brystkræft Team, Onkologisk Ambulatorium på Herlev Hospital og medforfatter til brochuren ’Seksualitet & Intimitet : når du har brystkræft’ på besøg i sundhedsloungen Props & Pearls.

Sammen med Rosemarie Wedell-Wedellsborg vil vi sætte fokus på de problemer, som kan opstå i forbindelse med diagnosen brystkræft og hermed oplevelsen af at være syg. Vi vil tale om de forskellige relaterede behandlinger, som på hver deres måde kan indvirke på kroppen og sindet og på lysten og evnen til at være seksuel, enten som single eller i parforhold.

Har du spørgsmål eller tanker, som du gerne ser at oplægsholderne sætter sig ind i, så skriv til Lene.Knudsen@brystkraeft.dk.

Lene vil sende spørgsmål videre.

Arrangementet er for brystkræftramte kvinder, der er medlemmer af Senfølgerforeningen og/eller DBO

Tilmelding på mail eller til Lise, mobil 2894 8020

Props & Pearls er en social økonomisk virksomhed som hjælper kvinder med brystkræft, underlivskræft, smerter i underlivet og smerter relateret til sex.

Læs mere om Props & Pearls

Brochuren: Seksualitet & Intimitet kan downloades

close
Søg på dette site