BrystkræftforeningenForsideBrystkræftforeningenPressekontakt og nyhedsarkivBrystkræftforeningenKalenderBrystkræftforeningenWebshopBrystkræftforeningenMagasinet BrystkræftBrystkræftforeningenMedlemmerBrystkræftforeningenStøt osBrystkræftforeningenKontaktBrystkræftforeningenNyttige linksBrystkræftforeningenSøg
BrystkræftforeningenBrystkræftforeningen
StøtBliv medlem
Seminar for kvinder med metastatisk brystkræft

Seminar for kvinder med metastatisk brystkræft

MBC-seminar København

Hør spændende oplæg om alt fra behandlingsmuligheder, til når livet bliver ekstra svært.

Hvornår

11. sep 2021 10:00 - 16:00

Lokation

Best Western Hotel Hebron
Helgolandsgade 4
1653 - København

Organisator

Dansk Brystkræft Organisation - MBC gruppen

Registreringslink

grda@brystkraeft.dk

Hør Professor, overlæge PhD. Anders Bonde Jensen, Kræftafdelingen Aarhus Universitetshospital tale om tilbagefald, som kan være flere ting, men ofte betyder at brystkræften er blevet kronisk, og at den ikke kan helbredes. Der er i dag en række effektive behandlinger, som kan holde sygdomme nede i kortere eller længere tid, og behandlinger der kan mindske de gener, som sygdommen giver.

Og hør Overlæge Malene Grubbe Hildebrandt, Nuklear Medicinsk Afdeling, OUH og PhD studerende Marianne Vogsen, Onkologisk Afdeling, OUH På Odense Universitets Hospital fortælle om hvordan de benytter PET/CT scanning ved mistanke om brystkræft med spredning. de fortæller også om et igangværende forskningsprojekt (MESTAR), hvor man undersøger hvilken betydning denne scanning har for udredning af sygdommen.

Download programmet neden for.

Pris for medlemmer af DBO kr. 350,00, com bedes indbetalt på DBO’s konto:
Reg. 9570 Konto 4610568696

Der er kun få pladser - tilmeld dig på mailen.

Tilmelding gælder først, når gebyret er indbetalt.

close
Søg på dette site