BrystkræftforeningenForsideBrystkræftforeningenPressekontakt og nyhedsarkivBrystkræftforeningenKalenderBrystkræftforeningenWebshopBrystkræftforeningenMagasinet BrystkræftBrystkræftforeningenMedlemmerBrystkræftforeningenStøt osBrystkræftforeningenKontaktBrystkræftforeningenNyttige linksBrystkræftforeningenSøg
BrystkræftforeningenBrystkræftforeningen
StøtBliv medlem
YOGA WORKSHOP: En hjælp til at komme videre efter tilbagefald af brystkræft

YOGA WORKSHOP: En hjælp til at komme videre efter tilbagefald af brystkræft

MBC

Hver anden fredag kl. 10.00-12.00: D. 5/11, 19/11, 4/12, 17/12, 7/1, 21/1, 4/2 & 18/2

Hvornår

05. nov 2021 - 10:00 - 18. feb 2022 - 12:00

Lokation

HAMMARSKJOLDS ALLE 42A
2100 - København Ø

Organisator

Tina Teglgaard & DBO

Registreringslink

http://tinateglgaard.dk/workshops-retreats/

Tilbud om et sted, hvor du kan møde ligesindede og mærke, at du ikke er alene!

"Flere års erfaring har tydeliggjort for mig, at når man får sat ord på følelser, bliver lyttet til og mødt og føler sig holdt og set, skabes der en givende energi, der er brug for, når livet virkelig tester en," siger Tina Teglgaard uddannet yogainstruktør og psykoterapeut. Tina Teglgaard har selv været igennem et forløb med brystkræft.

Hvorfor yoga til kvinder, der har eller har haft brystkræft?

Kroppen er på hårdt overarbejde, og her kan yoga hjælpe med ro og balance. Du kæmper måske ,ed dig selv, med at få tiden og energien til at slå til i forhold til parforhold, børn, arbejde, ture til og fra hospitalet og alle de andre krav, vi bliver mødt med af omgivelserne. Krav, der stresser kroppen, hvorfor jeg via yogaen vil vise, at man selv kan gøre noget godt og herigennem finde ro i sin krop.

Kom som du er

Man skal ikke som deltager på workshoppen forberede noget, og man skal ikke præstere noget. Man skal blot møde op, som man er – og have tillid til at man får lyst til at dele nogle af sine udfordringer med kvinder, der står i samme situation som en selv.

PRAKTISK:
PERSONER: LUKKET GRUPPE PÅ MAX. 13 KVINDER.

SAMLET PRIS FOR ALLE 8 FREDAGE: 1.400,- KR.

Ved betaling pr. mdr. 350,- KR.

BOOK PLADS

close
Søg på dette site