BrystkræftforeningenForsideBrystkræftforeningenKalenderBrystkræftforeningenWebshopBrystkræftforeningenMagasinet BrystkræftBrystkræftforeningenMedlemmerBrystkræftforeningenStøt osBrystkræftforeningenKontaktBrystkræftforeningenNyttige linksBrystkræftforeningenSøg
BrystkræftforeningenBrystkræftforeningen
StøtBliv medlem
DBO ruster sig til debat

DBO ruster sig til debat

26. feb 2022

Kursus i interessevaretagelse

Formand Anja Skjoldborg Hansen, Camilla Sander, Karen Sundbøll og Merete Jarlbæk fra MBC gruppen deltager pt. i et kursus for mindre patientforeninger i interessevaretagelse arrangeret af PatientAkademiet under Medicinske Tidsskrifter. Kurset er i to moduler hvor det første blev afholdt 8.-9. februar og det andet finder sted 28.2-1.3 2022.

På første modul, hvor emnet var interessevaretagelse og kommunikation var der ca. 30 deltagere som lærte om opbygningen af det danske sundhedsvæsen, interessevaretagelse overfor regionale politikere og folketinget, Medicinrådsprocessen og meget andet af kursuslederne Martin Vith Ankerstjerne og Elisabeth Gammelgaard Ludvig samt foredragsholderne Mads Koch Hansen, Jesper Zacho og Sara Vinter og Birthe Lemley, KIU.

2. modul handler om pressen, sociale medier og gennemslagskraft, og her vil Psoriasforeningen bl.a. fortælle om hvordan de arbejder med politik og medier.

close
Søg på dette site