BrystkræftforeningenForsideBrystkræftforeningenPressekontakt og nyhedsarkivBrystkræftforeningenKalenderBrystkræftforeningenWebshopBrystkræftforeningenMagasinet BrystkræftBrystkræftforeningenMedlemmerBrystkræftforeningenStøt osBrystkræftforeningenKontaktBrystkræftforeningenNyttige linksBrystkræftforeningenSøg
BrystkræftforeningenBrystkræftforeningen
StøtBliv medlem
Brystkræftkvinder til yoga-aften i Elefanthuset

Brystkræftkvinder til yoga-aften i Elefanthuset

Kredsarrangement Hovedstaden

Charlotte Nielsen er fysioterapeut og specialist i yoga for kræftramte, Aftenen indledes med et oplæg om åndedrættet, hvorefter vi laver en times yoga. Efterfølgende er der tid til dialog og spørgsmål.

Hvornår

04. sep 2024 18:30 - 20:30

Lokation

Elefanthuset, Center for Kræft og Sundhed
Nørre Alle 45
2200 - København
Hovedstaden

Organisator

Brystkræftforeningen Hovedstaden

Tilmeldingsfrist

30. aug 2024 - 00:00

Registreringslink

kredshovedstaden@brystkraeft.dk

Kontaktperson

Lise Hansen

Onsdag d. 4. september 2024 kl. 18.30 -20.30

inviterer Brystkræftforeningen Hovedstaden brystkræftkvinder til yoga-aften.

Har du prøvet eller tænker du over, om yoga kunne være noget for dig? Savner du at møde en yogalærer med stor erfaring i at undervise i yoga til netop brystkræftopererede?

Charlotte Nielsen er fysioterapeut og specialist i yoga for kræftramte, og hun vil denne aften dele yogaen med dig.

Aftenen indledes med et oplæg om åndedrættet, hvorefter vi laver en times yoga. Efterfølgende er der tid til dialog og spørgsmål.

Tag noget løst og behageligt tøj på, som du kan bevæge dig i og oplev, hvordan blide stræk og fokus på åndedrættet kan give dig øget velvære og en ro, som kan resultere i både en bedre søvn og færre smerter. Vi bevæger bindevævet og stimulerer nervesystemet, så din bevægelighed øges, og du føler dig mere fri. Vi dyrker både siddende og liggende yoga, så alle kan være med.

Arrangementet er for alle brystkræftoprerede kvinder og forudsætter tilmelding til kredshovedstaden@brystkraeft.dk eller på sms til Lise på mobil 28948020- senest d. 30. august.

Der serveres kaffe, te og frugt, og I er velkomne fra Kl. 18.00

 

 

close
Søg på dette site