BrystkræftforeningenForsideBrystkræftforeningenPressekontakt og nyhedsarkivBrystkræftforeningenKalenderBrystkræftforeningenWebshopBrystkræftforeningenMagasinet BrystkræftBrystkræftforeningenMedlemmerBrystkræftforeningenStøt osBrystkræftforeningenKontaktBrystkræftforeningenNyttige linksBrystkræftforeningenSøg
BrystkræftforeningenBrystkræftforeningen
StøtBliv medlem
Brystrekonstruktion og kirurgisk behandling af brystkræftrelateret lymfødem.

Brystrekonstruktion og kirurgisk behandling af brystkræftrelateret lymfødem.

Kredsarrangement Trekantområdet

Professor, plastikkirurg Tine Damsgaard, Rigshospitalet, vil fortælle om Brystrekonstruktion og kirurgisk behandling af brystkræftrelateret lymfødem.

Hvornår

28. sep 2022 19:00 - 21:30

Lokation

Sundhedscenter Kolding
Sygehusvej 6
Kolding - 6000

Organisator

DBO Kreds Trekantområdet

Tine Damsgaard har specialiseret sig i bryst-og lymferekonstruktion ved hjælp af en europæisk masteruddannelse og et fellow-ship med fokus på lymferekonstruktion ved Hospital Sant Pau i Barcelona, Spanien. Hun arbejder multidisciplinært med at optimere de brystrekonstruktive procedurer, men også med fokus på behandling og forebyggelse af senfølger til brystkræftbehandling og er medstifter af og aktiv i Senfølgecentret for brystkræftsenfølger, DCCL.

 

Tilmelding: Senest torsdag den 22. september 2022 til Karen på telefon/sms 2059 8381, dbotrekantomraadet@brystkraeft.dk eller Facebook DBO-kreds Trekantområdet.

Deltagelse er gratis for DBO’s medlemmer og støttemedlemmer.

Ikke medlemmer 30 kr.

Der vil være mulighed for køb af kaffe, te m.m. i pausen.

close
Søg på dette site