BrystkræftforeningenForsideBrystkræftforeningenPressekontakt og nyhedsarkivBrystkræftforeningenKalenderBrystkræftforeningenWebshopBrystkræftforeningenMagasinet BrystkræftBrystkræftforeningenMedlemmerBrystkræftforeningenStøt osBrystkræftforeningenKontaktBrystkræftforeningenNyttige linksBrystkræftforeningenSøg
BrystkræftforeningenBrystkræftforeningen
StøtBliv medlem
Dagsseminar om arvelig brystkræft i Middelfart 29. oktober

Dagsseminar om arvelig brystkræft i Middelfart 29. oktober

23. sep 2022

Tilmelding senest d. 5 oktober

Vi inviterer alle interesserede, brystkræftramte og pårørende, personer, der har arvelig brystkræft familien, eller som har fået påvist arvelig brystkræft i familien.

Det er i dag muligt at påvise flere gener, der har betydning for udvikling af brystkræft. Og det kan være svært at kapere, hvis man få at vide, at man er bærer af et gen, der øger risikoen for at udvikle brystkræft.

Der er mange ting man skal tage stilling til - herunder forebyggende behandling, muligheder for at få børn, der ikke bærer genet, børn, der måske er bærere og meget andet.

Kom og hør overlæge på Klinisk Genetisk Afdeling på Rigshospitalet og professor i arvelige kræftsygdomme ved Københavns Universitet Anne-Marie Gerdes fortælle om arvelig brystkræft og mød Annette Zøylner Klinisk Sygeplejespecialist, Plastik- og Brystkirurgi, Aarhus Universitetshospital, der vil fortælle om et beslutningsstøtteværktøj, som skal hjælpe dem, der har øget risiko for at få brystkræft, med at tage beslutning om evt. forebyggende behandling.

Se program og tilmeld dig/jer her

 

 

close
Søg på dette site