BrystkræftforeningenForsideBrystkræftforeningenKalenderBrystkræftforeningenWebshopBrystkræftforeningenMagasinet BrystkræftBrystkræftforeningenMedlemmerBrystkræftforeningenStøt osBrystkræftforeningenKontaktBrystkræftforeningenNyttige linksBrystkræftforeningenSøg
BrystkræftforeningenBrystkræftforeningen
StøtBliv medlem
ESTRO 2022: Strålebehandling - Populærvidenskabelige foredrag

ESTRO 2022: Strålebehandling - Populærvidenskabelige foredrag

25. apr 2022

Invitation til patienter og pårørende. Deltagelse er gratis, ingen registrering.
DEL GERNE

Fra 6-10 maj bliver den største europæiske konference om strålebehandling, ESTRO2022, afholdt i Bella Center i København. Her vil den nyeste forskning inden for strålebehandling blive præsenteret og diskuteret.

Temaet for konferencen er "Learning from every patient" - og derfor er konferencen åben for alle, dvs. fagfolk og patienter, pårørende og andre interesserede.

Som led i at alle er velkomne er der d. 7-9 maj hver eftermiddag kl. 15-17 populærvidenskabelige foredrag og debat på en åben scene i Bella Center. Man kan derudover deltage i arrangementet online. Link til arrangementet findes her

Af hensyn til de mange internationale konferencegæster foregår foredragene på engelsk, men der vil være mulighed for at stille spørgsmål og kommentere på dansk og en moderator vil sørge for at oversætte til engelsk.

Derudover kan man deltage i to online foredrag på dansk hhv. før og efter konferencen: Den 29. april kl. 16-17vil der som optakt til konferencen være et foredrag om, hvad strålebehandling er og hvad det bruges til og den 17. maj kl. 16.15-17.15vil udvalgte danske bidrag fra konferencen blive præsenteret online.

Se programmet for alle foredrag her

Program og invitation lkan også downloades neden for

Har du spørgsmål så kontakt:

Jesper Grau Eriksen på Jesper@oncology.au.dk

eller Louise Lauersen på Louise@oncology.au.dk

De åbne foredrag er arrangeret af

DCCC Stråleterapi

Danish Comprehensive Cancer Center

Kræftens Bekæmpelse

 

close
Søg på dette site