BrystkræftforeningenForsideBrystkræftforeningenPressekontakt og nyhedsarkivBrystkræftforeningenKalenderBrystkræftforeningenWebshopBrystkræftforeningenMagasinet BrystkræftBrystkræftforeningenMedlemmerBrystkræftforeningenStøt osBrystkræftforeningenKontaktBrystkræftforeningenNyttige linksBrystkræftforeningenSøg
BrystkræftforeningenBrystkræftforeningen
StøtBliv medlem
Senfølger efter brystkræft

Senfølger efter brystkræft

Kredsarrangement Hovedstaden

Kreds Hovedstaden og kreds Roskilde har inviteret Line Willeberg til at tale om: Hvad kan specialiseret fysioterapi gøre for dine senfølger efter brystkræft? Og hvordan bliver du bedre til at hjælpe dig selv?

Hvornår

30. maj 2024 18:00 - 20:00

Lokation

Livsrum, Kræftrådgivningen i Herlev
Borgmester Ib Juuls Vej 2
2730 - Herlev
Hovedstaden
Danmark

Organisator

Brystkræftforeningen

Tilmeldingsfrist

24. maj 2024 - 20:00

Registreringslink

dbohovedstaden@brystkræft.dk

Kontaktperson

Lise Hansen

Størstedelen af de kvinder, der bliver behandlet for brystkræft, vil opleve senfølger. Senfølger kan bl.a. være lymfødem, stramt og smertefuldt arvæv, stråleskader, nervesmerter og begrænset bevægelighed flere steder i kroppen.

Nyeste forskning tyder på, at en tidlig indsats kan mindske risikoen for senfølger efter brystkræft.

Line Willeberg er lymfødemterapeut og specialiseret i senfølger efter kræft og medejer af Vivo Fysioterapi. Line vil fortælle om, hvad fysioterapi kan gøre for dine senfølger og hvorfor, det er vigtigt at få den rette behandling. Mange kvinder går rundt og ved ikke, at deres senfølger kan afhjælpes, og nogle ved ikke engang, at de har lymfødem.

Line Willeberg vil give dig en større viden og forståelse af senfølger efter kræft, samt redskaber til hvordan du opdager dine senfølger heriblandt lymfødem.

Derudover vil hun gennemgå, hvad du selv kan gøre for dine senfølger, så du derigennem opnår større mestringsevne, hvilket kan være med til at øge livskvaliteten.

Der serveres sandwich, kaffe, the og frugt, og I er velkomne fra kl. 17.30.

Tilmelding: sms på 28948020 eller mail: dbohovedstaden@brystkræft.dk

Alle interesserede kan deltage

close
Søg på dette site