BrystkræftforeningenForsideBrystkræftforeningenPressekontakt og nyhedsarkivBrystkræftforeningenKalenderBrystkræftforeningenWebshopBrystkræftforeningenMagasinet BrystkræftBrystkræftforeningenMedlemmerBrystkræftforeningenStøt osBrystkræftforeningenKontaktBrystkræftforeningenNyttige linksBrystkræftforeningenSøg
BrystkræftforeningenBrystkræftforeningen
StøtBliv medlem
Kvinder søges til fokusgruppe vedrørende rekonstruktion

Kvinder søges til fokusgruppe vedrørende rekonstruktion

28. dec 2021

Har du fået en rekonstruktion, venter du på en rekonstruktion eller har du fravalgt det, så har du mulighed for at deltage i en fokusgruppe på Rigshospitalet.

Professor Tine Damsgaard og reservelæge Cecilie M. Lautsen-Kiel, vil gennemføre en såkaldt prospektiv undersøgelse, hvor de vil følge kvinder i 10 år efter en rekonstruktion på Rigshospitalets Afdeling for Plastikkirurgi og Brandsårsbehandling. I forbindelse med undersøgelsen søger de kontakt med kvinder, der har fået lavet rekonstruktion af brystet, som venter på det eller som har fravalgt en rekonstruktion, og som vil deltage i en fokusgruppe.

Fokusgruppen skal hjælpe med at sikre, at informationsmaterialet, som udleveres i forbindelse med projektet er forståeligt. Derudover ønskes forskerne input til, hvordan resultaterne af den 10-årige undersøgelse kan formidles optimalt til patienter og ikke-sundhedsfaglige personer.

Har du lyst til lyst til at deltage i fokusgruppen så kontakt Cecilie M. Lautsen-Kiel.

 

close
Søg på dette site