BrystkræftforeningenForsideBrystkræftforeningenPressekontakt og nyhedsarkivBrystkræftforeningenKalenderBrystkræftforeningenWebshopBrystkræftforeningenMagasinet BrystkræftBrystkræftforeningenMedlemmerBrystkræftforeningenStøt osBrystkræftforeningenKontaktBrystkræftforeningenNyttige linksBrystkræftforeningenSøg
BrystkræftforeningenBrystkræftforeningen
StøtBliv medlem

Mød Henriette i 'Livet er for smukt' kampagnen

18. sep 2023

Henriette er en af de flere tusinde danske kvinder med brystkræft, der har spredt sig i kroppen. Brystkræft, der har spredt sig, kan behandles, men ikke helbredes. Vi hører sjældent om sygdommen og de mange kvinder, der har brystkræft med spredning. De møder sjældent hinanden, og de er vidt forskellige. Er man er ramt af brystkræft med spredning, kan man derfor nemt føle sig alene.

I Brystkræftforeningen ønsker vi at give alle kvinder med brystkræft en mulighed for fællesskab. Vi lancerer derfor en videokampagne "Livet er for smukt" om det liv, kvinder, der har brystkræft med spredning, lever. Vi har lavet kampagnen i samarbejde med en lægemiddelvirksomhed (se sponsorer her). I kampagnen møder vi ialt seks kvinder.

Se kampagneside.

close
Søg på dette site