BrystkræftforeningenForsideBrystkræftforeningenKalenderBrystkræftforeningenWebshopBrystkræftforeningenMagasinet BrystkræftBrystkræftforeningenMedlemmerBrystkræftforeningenStøt osBrystkræftforeningenKontaktBrystkræftforeningenNyttige linksBrystkræftforeningenSøg
BrystkræftforeningenBrystkræftforeningen
StøtBliv medlem
Weekend Yoga Retreats til brystkræftramte kvinder

Weekend Yoga Retreats til brystkræftramte kvinder

08. jul 2021

DBO indgår samarbejde med yogainstruktør og psykoterapeut Tina Teglgaard - og giver rabat på retreats på Skodsborg Kurhotel

Trænger du til at komme i kontakt med dig selv, mærke din krop og psyke og tale med ligesindede efter et tærende behandlingsforløb med brystkræft? Så var det måske noget for dig at deltage i Yoga Retreat.

Psykoterapeut og kundaliniyogainstruktør Tina Teglgaard er mor til to små børn. For tre år siden fik Tina konstateret brystkræft og har efterfølgende været i et hårdt og krævende behandlingsforløb.

Tina har selv haft stor glæde af yoga i sit forløb og har besluttet at arrangere workshops og weekend retreats for andre der har fået brystkræft.

Nu lancerer hun i samarbejde med DBO den første weekend for brystkræftramte, hvor hun med udgangspunkt i healende kundaliniyoga og netværkscirkler tager deltagerne kærligt i hånden gennem en weekend i selvforkælelsens tegn.

Tina tilbyder i samarbejde med Dansk Brystkræft organisation to retreatophold på Skodsborg Kurhotel i efteråret 2021:

  • Det første, som finder sted d. 8-9 oktober er målrettet brystkræftramte kvinder generelt. Læs mere og tilmeld dig her.
  • Det andet, som finder sted d. 22. - 23. oktober er et tilbud til brystkræftramte kvinder, der har hjemmeboende børn. Læs mere og tilmeld dig her

Samarbejdet med Tina vil byde på andet og mere, så hold øje med hjemmesiden.

close
Søg på dette site