BrystkræftforeningenForsideBrystkræftforeningenPressekontakt og nyhedsarkivBrystkræftforeningenKalenderBrystkræftforeningenWebshopBrystkræftforeningenMagasinet BrystkræftBrystkræftforeningenMedlemmerBrystkræftforeningenStøt osBrystkræftforeningenKontaktBrystkræftforeningenNyttige linksBrystkræftforeningenSøg
BrystkræftforeningenBrystkræftforeningen
StøtBliv medlem

Brystkræftforeningens tøttemedlemmer

Brystkræftforeningen tilbyder private virksomheder, offentlig virksomhed, foreninger, institutioner og organisationer, der kan tilslutte sig foreningens vision og mission at blive støttemedlemmer af organisationen. der er tre niveauer af støttemedlemmer: Guld, Sølv og Bronze.

Støttemedlemmer kan deltage i generalforsamlingen, men har ingen stemmeret og er ikke valgbare til bestyrelsen.

 

Støttemedlemmer/ virksomheder og organisationer

Brystkræftforeningen tilbyder private virksomheder, offentlig virksomhed, foreninger, institutioner og organisationer, der kan tilslutte sig foreningens vision og mission at blive støttemedlemmer af organisationen. Støttemedlemmer kan deltage i generalforsamlingen, men har ingen stemmeret og er ikke valgbare til bestyrelsen.

Der er tre kategorier af støttemedlemsskab:

Guld 5.000 kr./år: Henvisning af medarbejdere med spørgsmål relateret til brystkræft til at kontakte virksomhedens kontaktperson i Brystkræftforeningen. Brystkræftforeningen stiller gerne op ved virksomhedsarrangementer og fortæller om foreningens arbejde. Deltagelse i foreningens generalforsamling uden stemmeret. Modtager Magasinet Brystkræft 3 gange om året. Logo på brystkræftforeningen.dk. Mulighed for at lægge et støttelogo på egen hjemmeside.

Sølv 3.000 kr./år: Brystkræftoreningen stiller op ved virksomhedsarrangementer og fortæller om foreningens arbejde. Deltagelse i foreningens generalforsamling uden stemmeret. Modtager Magasinet Brystkræft 3 gange om året. Logo på brystkræftforeningen.dk. Mulighed for at lægge et støttelogo på egen hjemmeside.

Bronze 1.500 kr./år. Logo på brystkræftforeningen.dk. Mulighed for at lægge et støttelogo på egen hjemmeside. Modtager magasinet Brystkræft 3 gange om året. Deltagelse i foreningens generalforsamling uden stemmeret

Ved medlemsskab vil virksomhedens logo figurere på Brystkræftforeningens liste over støttemedlemmer.

close
Søg på dette site