BrystkræftforeningenForsideBrystkræftforeningenPressekontakt og nyhedsarkivBrystkræftforeningenKalenderBrystkræftforeningenWebshopBrystkræftforeningenMagasinet BrystkræftBrystkræftforeningenMedlemmerBrystkræftforeningenStøt osBrystkræftforeningenKontaktBrystkræftforeningenNyttige linksBrystkræftforeningenSøg
BrystkræftforeningenBrystkræftforeningen
StøtBliv medlem
Ramt på seksualitet efter diagnosen brystkræft
Rosemarie Wedell-Wedellsborg og Luise Sinding Nygaard

Ramt på seksualitet efter diagnosen brystkræft

29. nov 2022

Skrevet afLise Hansen

Kreds Hovedstaden afholdt arrangenment 15.11

Dansk Brystkræft Organisation i Hovedstaden afholdt midt i november et fælles arrangement med Senfølgerforeningen i Sundhedsloungen Props & Pearls v/ Rosemarie Wedell-Wedellsborg.

Luise Sinding Nygaard, sygeplejerske i Brystkræft Team på Onkologisk Ambulatorium på Herlev Hospital og medforfatter på brochuren 'Seksualitet & Intimitet når du har brystkræft' fortalte om brystkræftbehandlinger og deres bivirkninger.

Det viste sig at være et stort plus, at Luise har så stort kendskab til de forskellige behandlinger og bivirkninger og viden om hvad man kan gøre ved dem.

Deltagerne udgjorde en lille sluttet kreds, der indledningsvist præsenterede sig selv og hver især kom ind på de udfordringer/senfølger, som har indvirkning på seksualiteten og som er oplevet i forbindelse med brystkræft og behandlingsforløbet.

Både Luise og Marie lyttede og kommenteredse og gav mange gode faglige råd og eksempler. Det var også en aktiv deltagergruppe, hvor de enkelte hver især følte, at de blev hørt og var vigtige aktører i aftenens fine og intime forløb.

 

 

close
Søg på dette site