BrystkræftforeningenForsideBrystkræftforeningenKalenderBrystkræftforeningenWebshopBrystkræftforeningenMagasinet BrystkræftBrystkræftforeningenMedlemmerBrystkræftforeningenStøt osBrystkræftforeningenKontaktBrystkræftforeningenNyttige linksBrystkræftforeningenSøg
BrystkræftforeningenBrystkræftforeningen
StøtBliv medlem
Vidste du, at du kan få erstatning for bivirkninger af medicin?

Vidste du, at du kan få erstatning for bivirkninger af medicin?

25. okt 2023

Vil du vide mere om erstatning så meld dig til webinar om patientskader d. 7. november

Mange patientskader anmeldes slet ikke, da de fleste ikke kender til erstatningsmulighederne. Det er faktisk kun ca. hver 5 skade der anmeldes. Men patientskadesystemet er kendetegnet ved at være et 'mildt' erstatningssystem med en lempelig adgang til erstatning, og som kan være relevant for dig som kræftramt/pårørende.

For at give mere indsigt i hvad man kan anmelde som patientskade, afholder Brystkræftforeningen et webinar om patientskader, hvor foreningens advokat, Søren Kroer, holder foredrag om muligheder for erstatning, hvis der er sket fejl i forbindelse med din behandling. Herudover vil advokat Søren Kroer gennemgå erstatningsmuligheder og gennemgå nogle af bestemmelser, som man måske ikke selv lige tænker over som oplagte.

Du kan fx få erstatning for bivirkninger for medicin, selv om de er nævnt i lægemiddelkataloget som bivirkninger, og du kan få erstatning for komplikationer og ansvarsnormen er en ophøjet specialistnorm.

Hør meget mere på om dette på webinaret.

Tilmeld dig webinaret her

close
Søg på dette site